Geheel volgens verwachting zijn de Grand Theft Auto spellen en de Madden-reeks zeer populair in de States.GTA: San Andreas staat zelfs bovenaan de lijst van beste verkopen van de afgelopen 15 jaar. Met maar liefst 4 x Madden in de lijst, laten de Amerikanen duidelijk zien dat hun hart het meest bij deze sport (American Football) ligt. Dat het goede games zijn valt niet te ontkennen, maar in Europa zien we uiteraard liever Fifa of Pro Evolution Soccer.Publiekslieveling Call of Duty 4 staat op nummer 8.Hier de hele lijst met verkopen:

Grand Theft Auto: San Andreas (9.43 miljoen)Guitar Hero III: Legends of Rock (8.2 miljoen)Madden NFL 2007 (7.7 miljoen)Grand Theft Auto: Vice City (7.3 miljoen)Madden NFL 2006 (6.65 miljoen)Halo 2 (6.6 miljoen)Madden NFL 2008 (6.56 miljoen)Call of Duty 4: Modern Warfare (6.25 miljoen)Grand Theft Auto III (6.2 miljoen)Madden NFL 2005 (6.1 miljoen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.