In samenwerking met GameCard.nu organiseren wij een fotowedstrijd. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, dit is wat we van jullie vragen:Meiden, laat ons zien hoe jij op een originele manier aan het gamen bent.Sleep jij bij mooi weer je hele Gameset naar buiten om daar relaxt in de zon te gamen? Of ben je meer van het verkleden tijdens het gamen? Game je alleen? Of met meerdere meiden? Laat ons zien hoe jij gamed, maar wel op een originele manier! Voor de heren is dit misschien een kans om je zusje achter je game-installatie te zetten en er een leuke foto van te maken. Of durf jij als jongen een stapje verder te gaan…Wat kun je winnen? Prijzen zijn beschikbaar gesteld door Gamecard.nuDe 3 winnaars, met de leukste, meest gekke of origineelste foto, mogen uit de volgende prijzen een product naar keuze kiezen.- Xbox Live 2.100 points of – Nintendo Wii 2.000 points of- World of Warcraft Pre-Paid Game Card (60 dagen)Wedstrijd regels• De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen • De antwoorden moeten echt voor 30 juni 2008 binnen zijn • Je moet een geregistreerde member zijn van Female-Gamers.nl• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd) • Wij zullen de winnaars binnen twee weken na de sluitingsdatum op de hoogte stellen • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. • Foto’s blijven in het bezit van Female-GamersFoto inzendenJe foto stuur je naar het volgende mailadres: prijsvraag@female-gamers.nl
Natuurlijk voor de uiterste inzend datum 30 juni met daarin de volgende gegevens:- Jouw foto- Je voor en achternaam- Nickname hier op de websiteOver Gamecard.nuOp GameCard.nu kun je 24/7 je pre-paid gaming tegoed bestellen. Hier heb je geen creditcard voor nodig. De code voor jouw game of console krijg je heel snel via de e-mail toegezonden. Je kunt verschillende type Gamecards aanschaffen voor jouw console of online game als World of Warcraft, Wii-points, Xbox Live punten en nog veel meer.Neem vooral eens een kijkje op de website van GameCard.nu**** UPDATE ****8 juli 2008De winnaressen zijn bekend, hun foto’s kun je bewonderen door op de volgende link te klikken:Uitslag wedstrijd