Duizenden fans die voor de winkels lagen te wachten op GTA IV. Duizenden reviews die zo snel mogelijk in magazines en op sites werden gezet. Duizenden opgewonden lezers die niet konden wachten tot ze de game zelf in handen kregen. En duizenden jongeren die inmiddels een dagelijks GTA praatuurtje hebben ingeschakeld. Hoe populair kan een game toch zijn?Dat GTA IV de eerste week al veel records brak is beslist geen geheim, evenals het feit dat de game ruim 6miljoen keer verkocht werd. Moet je nagaan, dat allemaal in de eerste week. Te zwijgen over de inkomsten die Take Two hieraan verdient heeft.Inmiddels zijn we al een stapje verder dan de eerste week. Take Two heeft laten weten dat het spel al 8.5miljoen keer is verkocht. Een welverdiende schouderklop dus. Welke console het meest opleverde is nog niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.