Ondanks de hevige strijd over welke versie het beste is, hebben beide consoles een kleine teleurstelling moeten verwerken.Een heuse ‘system-seller’ is het dus niet geweest. Een goed spel echter wel, want het ging als een orkaan over ‘s werelds toonbanken. Lazard Capital Markets en Wedbush Morgan Securities zijn hiervan de onderzoekers. Deze marketing-analisten lieten wel weten dat de verkoop door prijsverlagingen eerder zal toenemen als door een groots spel op de markt te brengen.Het blijft natuurlijk speculeren; echte harde bewijzen heb je hier natuurlijk nooit voor. Inmiddels ligt er wel een hulp-boek voor het misdaadspel in de winkels. Voor 14,99 kun je deze kopen in de betere game-stores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.