Afgelopen week is er niet veel vrolijk nieuws geweest omtrent females gamers. Daarom vrolijken we nu de boel op met het nieuwtje dat er twee nieuwe High School Musical games zullen verschijnen. De ene komt op de console en de andere op de Nintendo DS.High School Musical 3: Senior Year DANCE! is de versie die op de Xbox360, Nintendo Wii, PS2 en PC komt. Het spel zal rond kerstmis al in de winkels liggen. De bedoeling van het spel is om te dansen met je favoriete high school musical personages door het juiste ritme met je controller aan te geven. Omdat de controllers van elk platform anders in elkaar zitten heeft de ontwikkelaar ze aangepast.High School Musical 3: Senior Year voor de Nintendo DS bevat alle nieuwe nummers van de aankomende High School Musical 3 film. Zelf zal je een van je favourite Wildcat personages moeten kiezen om te bespelen. Verder kan je met de DS versie online communiceren met andere medegamers via de Wi-Fi connectie. Dit dankzij de geïntegreerde DGamer; een nieuwe online community exclusief voor Disney gamers.Craig Relyeap(senior vice president van wereldwijde marketing), Disney Interactive Studios:

We zijn het succes van High School Musical games van afgelopen jaar aan het opbouwen met nieuwe uitbreidingen en veranderingen. We zullen doorgaan met het maken van spannende en frisse interactieve ervaringen voor alle High School Musical fans. We brengen ze nieuwe verhaallijnen, personages en liedjes.

Aldus Craig Relyeap. Wat denken jullie? Wordt het een succes of is het gewoon een hype misleiding?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.