Halo 3 is het eind van de halo trilogie en sluit daarbij ook het verhaal af. Toch betekend dit niet gelijk het einde, strategie game Halo Wars is namelijk al in de maak bij Ensemble. In het magazine GamePro heeft het bedrijf wat informatie omtrent de game losgelaten. Zo weten we nu dat de game een online co-op campaign zal bevatten. Je hoeft het dus niet langer in je eentje tegen de Covenant op te nemen. Verder bevat de game ook een multiplayer mode wat met maximaal 6spelers te spelen is. Volgens het magazine zelf is de gameplay van de game iets eenvoudiger dan in bekende RTSen op de PC. Dit zodat de gameplay wat versneld. Volgens Gamepro kan je een aanval zelfs in minder dan een minuut opzetten! Verder is het vrij makkelijk om de game op te pikken. Geen gestuntel met controls dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.