Er staat weer een nieuwe Sims game op het lijstje van EA. Dit maal spreken we over The Sims 2: Appartementsdieren voor op de Nintendo DS. Bij dit spel zijn je sims in een appartement vol huisdieren belandt. Aan jou de taak om de dieren te verzorgen en ze blij te houden. Dit doe je door o.a. de dierensalon op de benedenverdieping af en toe te bezoeken. Uiteraard blijft het spel natuurlijk een Sims game en is het dus mogelijk om je appartement in te richten of nieuwe dingen te kopen met je verdiende geld.Verder zijn er nog minispellen beschikbaar waarbij je gebruik maakt van de stylus en het touchscreen. Voor de benodigde motivatie is het mogelijk om nieuwe voorwerpen vrij te spelen via de minigames. Om deze minigames leuk te houden zijn er unieke draaitjes aantoe gevoegd waaronder het gebruiken van je Nintendo DS als een muziek instrument door erin te blazen. De game komt 28 Augustus op de Europese markt uit.Rob Humble(Head of Studio for The Sims Label)over de game:

“In The Sims 2 Appartementsdieren worden je Sims midden in het drukke appartementsleven geplaatst. De game weerspiegelt een aspect van het dagelijks leven waar spelers zich mee kunnen identificeren en nu kunnen hun Sims in De Sims 2 Appartementsleven voor de PC voor de eerste keer dat deel van het bestaan ook zelf meemaken. In De Sims 2 Appartementsdieren voor Nintendo DS kun je zelfs je huisdieren erbij betrekken.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.