Gamers die nog geen Nintendo DS bezitten en fan zijn van Guitar Hero, opgelet! Activision en Nintendo hebben namelijk besloten aankomende Guitar Hero: On Tour game te bundelen met een Nintendo DS Lite. De gebundelde DS is wit gekleurd en gemarkeerd met een Guitar Hero logo. De bundel zal 19juli in Europa verkrijgbaar zijn. De prijs is nog onbekend.Dusty Welch(hoofd van publiceren voor RedOctane)

“Guitar Hero creëert een unieke en sterke band tussen muziek en games. Het is vanzelfsprekend dat dit goede concept naar de Nintendo-DS zal komen die op zichzelf al miljoenen spelers naar de game wereld gelokt heeft. We weten dat deze titel ons van een andere nieuwe en originele weg zal voorzien.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.