Een aantal dagen geleden werd er een 4e seizoen aangekondigd van Esport-EU female. Afgelopen evenementen vanuit deze cup waren goed verlopen en de organisatie heeft daarom besloten een 4e seizoen te gaan organiseren. Dit toernooi zal starten op 23 juni en zal afgelopen zijn op 24 juni. Meer weten? Lees dan verder!De teams die meespelen zijn: ExtenSia :Rosee.net`*, Nevr0se, Bonny, Stella, Akilq Blacksouls: AidY[X], aLiCiA[S], BuBbLe[N], Eli, sHuLiiitAh[P]eternitY:ANevem, Chloe, IvY, Mar1on, L!lieinspire:IAMLOCO, ACiDBURN, CiaRa, Desmin, sannaaGressiV: CaRo_O`, aL, So, Natja, Roxym4h:aure, ame, nea, choko, Meliprowess: Tph, kiah*, CoYoTe, Elo, Baby GirlZ LowslandLions female: genino , loesje , jaywaj , gina , sjlotLiBerty: vilka, silvermist, mechanic cat, AfiNa, sapphireSPEED-LINK:Zami,aTheNe,m4Nu,jENn,cR4zYD-Link PGS: shilla, mloda, Anius, charlie, DeeDee, Blondi Gamed!de: Vampy, Sneaky, beyoNd*, Faith, Silver, Maimi, Tinimaedchenblu.t:mia, Tweety, SheeVa, aurorA , piXelhaeufchen, LORi dualcore:peebytA , nAkiitA , roxiiiii , Bicha , NiNuKa , dianEZoals jullie zien word Nederland/Belgiƫ vertegenwoordigd door LowlandLions female. Er zijn nog steeds teams die mee kunnen doen. Wil je meedoen met je team? Stuur dan een berichtje naar Ee|Pollet. Hij is te vinden in het irc channel #Esport-eu op quakenet. Wij wensen de spelers veel succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.