De geruchten doen overal de ronde dat er tijdens de E3 beurs (15 tot en met 17 juli) een nieuwe versie van de Nintendo DS onthult zal gaan worden. Hirokazu Hamamura, president van het Japanse Enterbrain dat onder meer het gamesblad Famitsu publiceert, heeft dit naar buiten gebracht. Deze Hirokazu heeft al vaker een primeur naar buiten berucht als het gaat om nieuwe games. Maar deze nieuwe handheld blijft natuurlijk nog wel een gerucht. Of het zal gaan om een nieuwe dual screen is nog niet bekend, de Nintendo DS is wel een van de meest verkochte handheld met de games die erbij horen. Of misschien heeft de DS een redesign gekregen, allemaal speculaties!Hiroshi Yasushi, woordvoerder van Nintendo, ontkent de uitspraken niet maar zegt hij wel dat ze er geen reactie op kunnen geven.Het is gewoon wachten tot de E3 is, dan is er meer zekerheid. Intussen kun je natuurlijk al wel dromen over een verbeterde versie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.