Het digitale jongerenkanaal van BNN zal aanwezig zijn op de LAN the party. Hier worden de voorrondes gespeeld voor het Nederlands Kampieonschap Gamen. Er word een reportage gemaakt tijdens dit evenement. Het uiteindelijke verslag hiervan zal op het digitale TV-station 101.tv te zien zijn vanaf 23 april.Erik Koehoorn, productieleider BNN laat hierover het volgende weten:

wrote
‘Gaming leeft enorm onder de doelgroep van 101.tv. Veel aandacht voor gaming is er op dit niet op de landelijke tv en het is dan ook logisch dat 101.tv aanwezig is op het NK. In de toekomst willen wij op 101.tv zeker meer aandacht gaan besteden aan gaming.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.