Je herkent het vast wel, lekker vrij, mooi weer (euhhhh), hittegolven, tropische tempraturen, (precies hoe je het Nederlandse weer zou kunnen omschrijven, met een vleugje sarcasme erin). Allemaal dingen die 1 woord omschrijven zomervakantie!!!!!!!! Geen school, vakantie misschien vrij van je werk. Lekker niks doen… nou ja niks doen… vakantie baantjes om eens lekker te kunnen shoppen of sparen voor je vakantie naar een of andere zonnige bestemming. Hoe kom jij de zomer door als game addict? Hoe vier jij je 4 tot 6 weken vrije tijd? Game je evengoed? Of geniet je lekker van het oh zo prachtige weer in ons kikkerlandje?

Tijd om eens wat polshoogte te gaan nemen. Ik heb een aantal meiden dezelfde vragen gesteld en hieronder kun je hun antwoorden vinden:Game jij tijdens je zomervakantie? Of lig je liever te bakken in het zonnetje?

[flag]nl[/flag]Stephanie Game: World of warcraft. Gamen zat er deze vakantie niet in! Maar dat vond ik niet zo erg.. Ik heb de hele vakantie gewerkt dus..
[flag]nl[/flag]Yoarra Game: World of Warcraft. Ik ben een wat oudere female gamer ben 40 lentes en speel met veel plezier mmorpg en dan voornamelijk World of Warcraft of heel soms Lord of the rings online. Als ik zomervakantie heb, mmisschien niet helemaal van toepassing want als moeder van 4 kids en eigenaar van een klein bedrijfje heb ik bijna nooit echt vakantie, combineer ik gamen altijd met zonnen:. Overdag lekker relaxen in de zon en ‘s avonds lekker gamen.
[flag]nl[/flag]Michelle Game: World of Warcraft. Voor mij maakt het niet veel uit of het zomer is of niet, gamen doe ik toch wel! Tuurlijk vind ik het ook leuk om met vrienden en vriendinnen op een terrasje te hangen en lekker van de zon te genieten, maar ik combineer het gewoon. Dan ga ik ‘s avonds gamen 🙂 Over het algemeen ben ik meestal in de weekenden niet online en ben ik aan het socialisen. Ik speel sinds 2,5 jaar World of Warcraft en heb een level 70 druid. Wij merken wel dat er zomerdipjes zijn in onze guild en dat we dan wat meer moeite hebben om raids te plannen, omdat er dan niet genoeg mensen online zijn. Gelukkig zijn de meeste nu weer terug van vakantie en staan er vrijwel dagelijks weer raids gepland.
[flag]nl[/flag]Elisa Games: Guildwars, Counterstrike 1.6 en Source Ja, ik game tijdens de zomervakantie. De games die ik dan speel zijn GuildWars en counterstrike ( cs 1.6 + source ). Dat doe ik met vrienden #deafgamers. Maar ik lig ook wel eens te zonnen als het maar mooi weer is.
[flag]gr[/flag]Gina Game: Counterstrike 1.6 Normaal speel ik heel weinig wanneer ik zomervakantie heb, ik ben 5 tot 6 weken in Griekenland (Daar ben ik geboren dus familie en vrienden bezoeken) en dingen die ik hier zelf in Nederland wil doen, feesten, festivals, concerten, vrienden. Dan hou ik heel weinig tijd over voor Counter-Strike 1.6. Natuurlijk zijn er wel dagen dat er niks te doen valt en dan zit ik wel stiekem achter mijn computer te spelen! Wel een beetje geek! :~D

Bedankt voor jullie antwoorden en iedereen nog een fijne zomervankie in ons zonnige (ahum) Nederland. Door Witchy