Vele waren er al van op de hoogte, de ontwikkelingen van een nieuwe Nederlandse meidenclan Femina. Ik heb inmiddels de oprichter van dit nieuwe team gesproken en een aantal vragen mogen stellen zodat we iets meer over het team te weten komen.

Kun je aan onze lezers vertellen wie je bent?Mijn naam is Michel, leeftijd 21 jaar ook wel bekent als (Foxy)Speel je ook Games?Ik heb 6/7 jaar gespeeld maar speel nu al c.a 8 maanden niet meer actiefHoe kom je erbij om een Female CS team te starten?De reden dat ik Femina ben begonnen is omdat ik ‘vond’ dat in vrouwen minder snel potentie werd gezien in de gamescene, en ook niet echt een kans kregen om er iets van temaken… onder andere door sponsors die weigerde e.d maar ik wilde het wel een kans geven. Femina is ook niet echt van de ene dag op de andere ontstaan, het plan zelf zat al langer in me hoofd en is dus ook al redelijk goed alles uitgepland voor de toekomst zover als dat mogelijk is.Inmiddels heb je een team van 5 meiden weten samen te stellen, aan welke eisen moesten deze meiden voldoen? en ben je nog op zoek naar meiden?Ja inmiddels zijn d’r 5 dames, dat is nog niet de complete line-up, want 1 is niet lanable vanwege te drukke periodesWelke 5 meiden zitten er nu in het team van femina?Kimmy, lleane, skaffz, claudiatje, Girli,Zijn jullie nog op zoek naar nieuwe meiden voor het team?Ja we zoeken alsnog 3 Members. Niet alleen voor Ingame, we zoeken nog een newsposter, 2de manager en een 5de speelsterWat zijn de eisen om het Femina team te kunnen versterken?Je moet over Ervaring beschikken en lanable zijn… En natuurlijk dat je een aangenaam persoon bent voor de clansfeerWat kunnen we in de toekomst van Femina verwachten?We zijn nog druk bezig met onze website te verzorgen, De meeste andere zaken zijn al afgerond en compleet. spoedig zullen de dames samen kunne trainen en dan hoop ik er het beste vanKunnen we Femina verwachten op een LAN Party in de nabije toekomst?Ja ik persoonlijk hoop dat we nog dit jaar naar een event toegaan. Maar beloven kan ik niks ligt min of meer aan het team zelf. Er zijn op dit moment weinig Female CS teams in Nederland, hoe denk je dat jullie kans is tegen over de andere teams? (Damn en w0nderland)Dat is momenteel moeilijk te zegen, die teams spelen al geringe tijd samen.. en hebben kunne practice. Dat moet nog allemaal gaan komen bij Femina. Dus we lopen beetje achter als je het zo moet bekijken… maar ergens moet eens start zijn :Is er nog iets wat je kwijt wilt aan de lezers?Ik hoop jullie snel mee te kunne delen dat onze website functioneert, dat jullie wat mee over ‘Femina’ te weten kunne komen. En wij jullie op verdere hoogte kunne houdenBij deze wil ik je graag bedanken voor je tijd! En succes met Femina!Hehe, jij ook bedankt!