Tot nu toe hebben we al veel nieuws over de Counter-Strike (en Source) spelende meiden kunnen lezen. Maar er zijn nog meer meiden die in teamverband met elkaar spelen, denk hierbij aan Call of Duty 2. Dit is ook een Game die voor TeamGX gespeeld word. Inmiddels is er ook een Call of Duty 2 team gestart onder de naam [flag]nl[/flag] Queens of Atalante door een aantal meiden die meedoen aan TeamGX, tijd om eens iemand aan de tand te voelen.Zou je iets over jezelf willen vertellen?Mijn naam is Sylvia Siemons, ben 29 jaar, woon in Oosterhout NB en game ervaring; eerst met de nintendo 64 en later over geschakeld naar de pc, sims, sims2 en nu sinds anderhalf jaar ongeveer cod2 en Maple Story Europe.

Jij doet samen met andere meiden mee aan TeamGX, kun je vertellen hoe jouw ervaringen met TeamGX zijn verlopen tot nu toe?Haha grappig, mijn ervaring is vooral dat wij die meedoen, vooral veel zelf moeten aangeven wat er geregeld moet worden door team gx, zoals email adressen van elkaar, de server op de juiste gametype zetten en een teamspeak server regelen voor onderling overleg tijdens het gamen.

Maar alle mailtjes worden vrij direct beantwoord door 2 aardige dames en ondertussen zijn de prijzen van de selectie ronde binnen gekomen. Verder hebben we ook moeten vragen om een wijziging van de puntentelling, omdat het gewoon niet haalbaar was zoals hun het in gedachten hadden, maar dat wordt nu besproken en komt beter uit in teamverband dan dat het eerst was.Hoe is de tegenstand? Is er onderlinge concurrentie?Ik heb niet alle meiden gesproken gister op teamspeak, maar de meeste zijn gewoon gezellig tegen iedereen, de tegenstand vind ik persoonlijk een beetje tegen vallen, ik ben, zonder te veel kapsones ;), tot nu toe de beste van alle meiden in het cod gebeuren en dan bedoel ik uit Nederland en waar ik zelf tegen gespeeld heb.Zijn er op TeamGX na veel meiden die Call of Duty spelen?Ik heb ze nog niet ontmoet, af en toe zie je wel eens een meidennaam voorbij komen in een public server, maar of het dan echt een meid is, weet je helaas niet, het zijn dan ook vaak buitenlanders. Ik heb via xfire wel wat contact met wat Zweedse meiden die ook een meiden only clan hebben.Hoe is ‘Queens of Atalante’ tot stand gekomen?Ik zat voorheen in een Nederlandse clan, samen met mijn man en nog een ander hebben we die groter gemaakt, maar dat ging onderling na een tijdje niet meer, irritaties en toen ben ik daar uitgestapt, ik miste de funwars en had ondertussen wat meer contacten gekregen met de meiden die dus ook met gx meedoen en toen de knoop doorgehakt en een funclan opgericht, zodat we weer eens lekker kunnen knallen met elkaar en vooral dus tegen de mannen. Kun je vertellen welke meiden in het team zitten?Dolliteon (22) en Flavorable (21) zijn samen met mij de admins, verder hebben we als clan lid Ghostgirl (23), maar die is weinig online ivm studie/werk en mijn man als inval dame, anders kwamen we te kort met funwars spelen.Jullie zijn nog op zoek naar meiden voor jullie team?Ja zeker, een cod team moet toch zeker uit 5 dames bestaan en het liefs nog een paar meer leden omdat natuurlijk niet iedereen altijd tijd heeft, zodat er gewisseld kan worden. Hebben jullie eisen en/of wensen voor toekomstige nieuwe leden?Ze moeten minimaal cod2 officieel hebben, een headset voor de teamspeak voor overleg en een goed gevoel voor humor,want we moeten er graag een dolle boel van, oja en het liefst boven de 18 jaar vanwege de tijdstippen dat we vaak gamen, ervaring zou handig zijn.Kom je weleens op een LAN Party? En kunnen we wellicht jullie team eens op een LAN in actie zien?Ik ben nog nooit op een lan geweest, andere leden van de clan wel. Ik sluit niks uit, maar er staan voorlopig nog niks gepland qua lannen. Wel hebben ik en flavorable elkaar een keer ontmoet en dat is zeker voor herhaling vatbaar.Wat kunnen we in de toekomst verder verwachten van jullie team? Als we goed op elkaar zijn ingespeeld en wat meer leden hebben gekregen eventueel gaan we ons inschrijven bij clanbase, de site en organisatie om wars te spelenIs er verder nog iets wat je aan onze lezers kwijt wilt?Blijf vooral door gamen met veel plezier en kom eens een kijkje nemen bij onze site voor een babbel en wie weet krijgen we dan meer cod2 speelstersIk wil je bij deze bedanken voor je tijd en wens je veel succes met Team GX, wie gaat er winnen denk je?Haha, ik hoop ik en mijn vriendinnen dolliteon en flavorable, maar wat ik begrepen heb met de finale dag, is dat de dames van cod tegen de dames van counter strike gaan spelen, dus ook elkaar spel, geen idee hoe dat uit gaat pakken. En graag gedaan, vond het erg leuk.