TeamGX blijft hot in ons nieuws, we hebben al meerdere malen de mening gehoord van andere meiden over het project, maar nu heeft [flag]nl[/flag] Dolliteon een verslag gemaakt over de gang van zaken tot nu toe. En dan over het Call of Duty 2 team.

GX, een succesvol webtechnologie bedrijf en de grootste onafhankelijke leverancier in Nederland van producten en oplossingen voor web content management, hebben een fantastische actie ondernomen om de fragende females van Nederland in de schijnwerpers te zetten. GX wilt het beste female team van Nederland sponsoren, maar dat moet eerst gevonden worden. Daarom begon GX met een hunt op de beste females in gameland. Alle dames konden zich vrijblijvend inschrijven en aangeven welke games ze spelen. Er werd een selectie gemaakt welke games er gespeeld zouden worden. De meeste dames kozen voor Counter Strike: Source en Call of Duty 2.
9 t/m 14 juli was het dan zover, er mocht geknalt worden… En dat hebben we gedaan! -Yuna., Flavorable, MadamB!TCH, Ghostgirl, .Saphyne., Loqi, Lady Fireheart, BlackstarAJ en Dolliteon streden om de meeste kills tijdens de individuele ronde. De punten staan momenteel nog op de site van TeamGX. Maar zullen binnenkort vervangen worden door de nieuwe scores die we hebben gespeeld in de teamronde. Het verschil tussen de individuele ronde en de teamronde is, dat in de teamronde gekeken werd naar hoe je in een team functioneert. Tijdens de teamronde werd er dan ook Search & Destroy gespeeld in tegenstelling tot de individuele ronde waar DM werd gespeeld omdat er toen gelet werd op de individuele kills.Onlangs, 16 aug is de Teamronde gespeeld door 2 Teams. Team 1, MadamB!TCH, Loqi, Dolliteon en Ghostgirl,Team 2, -Yuna., Flavorable, Saphine, BlackstarAJ.De uitslag hiervan word binnenkort bekend gemaakt.Hoe ik het zelf vond:
Team 1 waar ik zelf in zat had vrij veel getraind, Team 2 iets minder. We zitten in de vakantie tijd dus dan kan het zijn dat mensen wat vaker weg zijn. Ik heb zelf een paar uur getraind. Search & Destroy en TDM hadden daarbij de voorkeur. Ik heb de gangbare mappen benamingen gegeven zodat het makkelijk was voor ons team om te reporten waar de enemy zit, en waar we dood zijn gegaan (wat uiteraard zo min mogelijk de bedoeling is). Tijdens de trainingsperiode hebben MadamB!TCH, Flavorable en ik de (fun)clan QoA opgericht. De naam betekend Queens of Atalante. Atalante is in de Griekse mythologie bekend als een vrouwelijke vondeling, die als jaagster vele mannen jaloers maakte. Dat vonden we wel toepasselijk. Onder de naam QoA trainde we. Dat is toch wel een erg leuk gevoel omdat we het goed met elkaar kunnen vinden. Mochten we niet doorgaan, dan hebben we in iedergeval een leuke vriendschap opgebouwd onder de naam QoA. Donderdag, 16 augustus was het dan zo ver, de Teamrondes. Een beetje zenuwachtig en anders als anders. Ik ging nog maar een keer naar de wc en teste toch nog maar een keer of alles het zou doen. We hadden een TeamSpeak tot onze beschikking gekregen. Er werd gevraagd mijn game te recorden. Mochten de screens verloren gaan, of mocht er iets zijn waardoor de score niet meer bekend is, dan kunnen ze op de demo terug kijken. Team 1 en Team 2 mochten beide een map uitkiezen. Wij namen Burgundy, met in de hoop dat Team 2, Toujane of Carentan zou kiezen. We hadden de mappen Burgundy, Toujane en Carentan het meeste geoefend omdat dat de meest gangbare mappen zijn. Maar daar had Team 2, die iets minder hadden geoefend, rekening mee gehouden… En die kwamen dan ook met de iets wat verrassende map, Dawnville. Een map die hun ook niet hadden geoefend en daarom dachten dat wij dat waarschijnlijk ook niet hadden gedaan zodat de kansen gelijk zouden zijn.
Eerste map die gespeeld werd was Burgundy, met wat overleg en discussies werd er goed gereport en waren we er vrij snel achter wat hun tactieken waren. Ik begon met sniper, maar Burgundy is een kleine map, waarbij over het algemeen alleen bij de spawns het nuttig is om te snipen. Daarna ben ik overgegaan op een shotgun zodat mijn kansen wat groter waren. -Yuna. was over het algemeen het meeste te vinden bij B, en was dan ook een lastig obstakel. Flavorable sneakte door de paadjes heen om ons overhoop te knallen. Over het algemeen probeerde we originele manieren te vinden om ze om de tuin te leiden, maar toen we merkte dat we succes hadden met een tactiek, zijn we op die manier verder gegaan met als gevolg dat we de map hadden gewonnen.
De tweede map die gespeeld werd was dus Dawnville, Ik ben begonnen als Sniper, en er ook mee geƫindigd. Ook hier hadden we de tactiek vrij snel gevonden, ik zelf probeerde zo snel mogelijk graveyard clear te reporten om daarna vrijspel te hebben in de church, MadamB!tch rushte lekker door de ruines met haar thompson om daar iedereen overhoop de knallen. We waren best goed op elkaar ingespeeld, door de oplettendheid van Ghostgirl en de verrassende kills van Loqi. Even hadden we een break toen er een probleempje was met de server, en met een paar gamers. De game werd netjes stil gelegd, en na het probleem werd de war vervolgt. Dat betekende wel een ommekeer in het spel. De enemy had natuurlijk ook even rust gehad en zorgde daarom ook voor een aantal spannende momenten. Al met al hebben we ook deze map gewonnen. Na de Teamronde werd ons gevraagd of we een top 4 konden maken van het andere team. Dit zelfde werd ook aan hun gevraagd. Daarna hebben we onze admin nog een hoop vragen gesteld.Groetjes Dolliteon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.