Je herkent het wel je gaat met je team tegen een ander team spelen. Heel enthousiast gaan jullie van start. Jullie match loopt lekker en dan ineens *boem* je maakt een giga blunder. Je blaast de helft van je team op of je schiet op het meest rottige moment je team mate neer. Uiteindelijk kun je er gelukkig wel om lachen. Tijd voor wat research! Wat is jou grootste Counter strike blunder?Ik wil jullie de mijn eigen blunder niet onthouden dus bij deze: Mijn grootste blunder was tijdens een showmatch op bigscreen tijdens Netgamez. We speelden tegen Immaculate Conceptions (NL female team) en ik wilde een grenade gooien. Op het moment dat ik die he in de handen neem word ik neergeschoten en blaas ik 1 team mate op midden op bigscreen. Erg vervelend…….

[flag]nl[/flag]Nikitaah In alle enthousiasme gooide ik midden in een wedstrijd mijn grenade weg. Ik zag een enemy en dacht dat er verder niemand in de buurt was dus ik keek niet op mijn radar ineens gingen er een paar teammates de lucht in. Het was gelukkig geen belangrijke match die we serieus hebben uitgespeeld maar natuurlijk konden we uiteindelijk wel hard om lachen. 😀
[flag]nl[/flag]LouLou Tijdens een war toen we net van kant gewisseld waren schoot ik 2 teammates neer. En rende ik achter de enemy aan omdat ik nog steeds dacht dat we terrorist kant speelde. 😛
[flag]nl[/flag]Loesje Wat ik me kan me herinneren dat ik een keer tijdens de showmatch op netgamez zo in de war was dat ik dacht dat ik ct was maar we aan de seconde half bezig waren en dus t waren. Gelukkig kwam ik er net op tijd achter dat ik terrorist speelde en de enige schade die ik aangericht heb was het attacken van een teammate.
[flag]nl[/flag]Girli Ik heb eens een war gehad. We waren net van team gewisseld. Ik ging naar mijn positie ingame maar vergat dus helemaal dat ik counterterrorist was. Hierdoor schoot ik dus op mijn teammates die daardoor dood gingen.

De meeste zullen hier vast wel iets van herkennen. Maar jullie zijn natuurlijk niet de enige die zoiets kan gebeuren 😉 dus don’t worry be happy! Een blunder op zijn tijd is alleen maar grappig en kan iedereen gebeuren. Misschien dat je er op het moment zelf niet om kan lachen, maar achteraf kun je er gelukkig om lachen!Hieronder zie je een filmpje gevonden op youtube. Het laat dus zien dat iedereen blunders maakt! Zelfs op belangrijke evenementen zoals een cpl.

Bijna iedereen kent natuurlijk zijn eigen bloopers, blunders en fouten. Wat is jouw grootste blunder? Laat het ons weten!!!