Soms surf je wat rond op het Wereld Wijde Web en kom je van alles tegen. Zo kwam ik op de website van de clan Freaks-squad terecht. En deze clan bevat een tweetal meiden, [flag]nl[/flag]S-Fi en [flag]nl[/flag]misspatriess. Altijd leuk om nieuwe gamende meiden te ontmoeten. Beide meiden spelen daar in de Counter-Strike 1.6 squad. Ik heb S-Fi een aantal vragen mogen stellen zodat we haar iets beter kunnen leren kennen. Benieuwd naar haar antwoorden? Lees vooral verder.

Zou je jezelf voor willen stellen aan onze lezers?Nou, ik ben Sofie Wiegink ben 19 jaar, ik kom uit Hengelo dat ligt in Overijssel. Mijn nickname is S-Fi.. Die heb ik genomen omdat een vriend van mij me zo altijd noemde en ik hem wel grappig vondWat doe je in het dagelijks leven?Ik sturdeer Grafisch Vormger op het ROC van Twente in Enschede, en voor de rest wat betreft hobby’s is het vooral gamen, tekenen, gitaar spelen en muziek luisterenWelke game(s) speel je?Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source, Guildwars voornamelijk

Hoe ben je ooit begonnen met gamen?Ik was bij een vriendin, en daar ben ik begonnen we samen aan een spel, en via haar ben ik CS gaan spelen.Zit je in een clan? Zo ja, welke? Welke squad(s)?Ja, ik zit in de clan Freakz-Squad, en daar ben ik de leider van het 1.6 teamhoe ben je bij deze clan terecht gekomen?Pff lang verhaal,ik heb eerst een half jaar voor mezelf geCst.. later ben ik met een vriend gaan spelen, die kende iemand die in een clan zat we hebben gevraagd of we mochten joinen, dat kon.. die clan viel uit mekaar dat was HS (hardcore_soldiers) dat is later weer bij mekaar gekomen en uitgegroeid tot Freakz-SquadJullie clan Freakz-squad heeft verschillende squads, welke allemaal?We hebben 1.6, source, Unreal Tournament 2004, Trackmania nations en Fifa 2007/2008Wat is het doel van jullie clan? lans winnen? meedoen aan grote toernooien? of meer voor de lol spelen?Half om half, tenminste voor mij, we doen het voor de lol maar proberen wel een naam te krijgen door naar Lan’s te gaan

v.l.n.r: MiKeSt*r, Mvdv25, Freedom, S-Fi, Kevin ,Xandathri
Zit je in een mannen/vrouwen/gemixte clan?Ja, op het moment zijn er 2 vrouwen ik en MissPartiess maar in het verleden hebben er wel meer vrouwen/meiden gespeeld.Waar gaat je voorkeur naar uit? Een team met meiden of gewoon gezellig bij de mannen?Mijn voorkeur? Heb ik niet echt, met meiden is het natuurlijk gezellig maar tussen de mannen is ook niet verkeerdHoe reageren de meeste jongens op jou? Jij als meid die gamed?Mensen die mij kennen reageren leuk! Ze maken geen verschil dat ik een meisje ben, maar jongens die ik niet ken die beginnen vaak meteen te slijmen.Ga je wel eens naar LAN-Parties? Zo ja, welke opkomende kunnen we je in actie zien?Ja, de komende Lan waar ik zo ie zo naar toe ga is de Reality Lan.Heb je nog een tip voor startende cs meiden? iets wat ze juist wel of niet moeten doen?Euh jah vooral niet in paniek raken als je moet schieten, en voor de rest laat je niet gek maken door al die jongensIk wil S-Fi heel erg bedanken voor haar tijd en wens haar en haar team natuurlijk veel succes samen! Meer weten over de Freakz-squad? Neem dan een kijkje op hun Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.