Een paar weken geleden kwam voor de Wii de game Rayman Raving Rabbits 2 uit. Wie kent Rayman nog niet? De personage die vroeger al in vele games te vinden was voor meerdere console. Rayman kreeg afgelopen jaar gezelschap van een paar melige, vage, rare konijnen.Rayman raving rabbits 1 kwam begin dit jaar uit o.a. voor de Wii.

In de nieuwe game van Rayman gaat hij samen met zijn konijnen vriendjes verschillende reizen maken. De reizen kunnen bijvoorbeeld naar Azie, Europa, Amerika, Afrika en nog verschillende werelddelen. Tijdens zo’n reis moet je verschillende opdrachten doen. Door alle opdrachten te halen kun je levels, spellen en outfits vrijspelen zodat je weer een nieuwe quest reeks krijgt.

De looks:
Net zoals in Rayman raving rabbits 1 ziet het spel er weer op en top verzorgd uit. De graphics zijn erg mooi naar te kijken. De kleuren die gebruikt worden zien er ook bij deze game weer hartstikke vrolijk uit! Kortom voor op de Wii is dit een erg mooi ontworpen game.

De speelwijze:
Je kunt deze game alleen of met meerdere personen spelen. Doe je dit met zijn 2-en dan is het echt een party game waarbij je het tegen elkaar opneemt. Speel je het alleen dan speel je bij sommige mini games tegen de computer en bij andere mini games moet je het alleen doen.Bij de Wii heb je zowel de controller als de nuckchuck nodig om de game te bespelen. Af en toe lijkt het alsof je een hartstikke gek mens bent door alle bewegingen die je maakt Je omgeving kan zich afvragen of je wel helemaal in orde bent maar dit is zeker de moeite waard voor deze game!

Wat is er nou gaaf aan deze game:
Deze game is vind ik gewoon helemaal het einde. Hij is vrolijk, verveelt niet snel omdat je steeds nieuwe levels vrij speelt! Verder word je gewoon mega melig van die achterlijke konijnen beesten die door het spel heen lopen te schreeuwen!! Het is spel waarvan de 2e versie zeker net zo goed is als de eerste. Hij is weer net zo goed ontwikkeld, er zijn een hoop nieuwe spellen en ideeën in verwerkt. Hoe de ontwerpers aan die ideeën komen vraag het mij niet maar ik heb respect voor ze!

Halen als:– Je zin hebt om eens een ontzettend maf en melig spel te halen!
– Als je ontzettend goeie zin hebt!
– Houdt van goede grappige graphics

Niet halen als:
– Je toch een serieuze game wil
– Je voor een shooter wil gaan

Informatie:
– Rayman Raving rabbits kost in de winkel ongeveer € 59,99- Hij is verkrijgbaar voor de Wii en waarschijnlijk over een tijd ook op de Nintendo DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.