Gisteravond is er gestreden voor de Nederlandse World Cyber Games finales in de Off Corso in Rotterdam. De winnaars maakten kans op een ticket naar Seattle en de winnaars zijn bekend! Hieronder het overzicht wie Nederland zullen vertegenwoordigen tijdens de WCG Finale in Seattle:FIFA 2007:[flag]nl[/flag] vnX – [flag]nl[/flag] FlopzieNeed for Speed: Carbon:[flag]nl[/flag] Steffan – [flag]nl[/flag] Mastert0mGears of War:[flag]nl[/flag] Quality Gaming – [flag]nl[/flag] Supreme GamingWarcraft III: The Frozen Throne:[flag]nl[/flag] Grubby – [flag]nl[/flag] DeSnodeSnoDaardProject Gotham Racing 3:[flag]nl[/flag] Handewasser – [flag]nl[/flag] VVV AgorisCommand & Conquer: Tiberium Wars:[flag]nl[/flag] Arr – [flag]nl[/flag] ToT)aRRR(Dead or Alive 4:[flag]nl[/flag] Krye – [flag]nl[/flag] GlyxWij wensen deze heren veel succes in Seattle en hopen dat ze met wat leuke medailles thuis te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.