Komende donderdag zullen de meiden van [flag]nl[/flag] TeamGX bij de launch van de nieuwe game Call of Duty 4 aanwezig zijn. Niet alleen is TeamGX aanwezig ook zijn [flag]be[/flag]Tek-9 en [flag]nl[/flag]Serious Gaming uitgenodigd om als eerste deze game te spelen en hun bevindingen met elkaar en de aanwezige pers te delen. Tek-9 zal de game in de Outcast in Antwerpen testen, maar TeamGX en Serious Gaming zullen dit doen in The GameSyndicate in Rotterdam. Rond 18:30 gaan de deuren open en voor het publiek die vermaakt gaan worden met een showmatch en kunnen de bezoekers later de avond zelf de game testen en het tegen elkaar op te nemen, als je goed je best doet maak je kans op een jaar lang gratis Activision games.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.