Al eerder lieten we weten welke teams er mee doen aan de Spaanse cup: Girls Clan War Tournament, maar inmiddels zijn ook de groepen bekend gemaakt. Dat niet alleen, eindelijk is de datum bekend wanneer deze cup zal starten, namelijk 12 november tot en met 14 november. De groepen zijn als volgt ingedeeld:Groep A:[flag]de[/flag] Mouz.wazap.female[flag]eu[/flag] Ku![flag]fr[/flag] amneSia[flag]se[/flag] EYEBALLERSGroep B:[flag]de[/flag] ALTERNATE aTTaX[flag]gr[/flag] Delinquint Habits[flag]dk[/flag] Aurora Gaming[flag]eu[/flag] TBAGroep C:[flag]fr[/flag] aAa (voormalig btb)[flag]es[/flag] Dualcore[flag]pl[/flag] cgs.womens movement[flag]eu[/flag] extensiaGroep D:[flag]se[/flag] unFinished[flag]gr[/flag] SouthPark.female[flag]fr[/flag] AmaZoneS[flag]ch[/flag] Endless inspirationRadiobehind, een Spaans radio station zal coverage leveren van de cup. Zodra het wedstrijd schema bekend is zullen we deze zo snel mogelijk publiceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.