Van vele games die ontwikkeld zijn hebben filmmakers een film gemaakt. Zo was er onder andere Tomb Raider, Doom, Far cry en is er een Warcraft film aangekondig. Zo is er op dit moment een film aangekondigd over Return to Castle Wolfenstein. Schrijver/regisseur Roger Avary is bezig met de scripts van deze game film. Helaas word er op het moment niet gewerkt aangezien er stakingen bezig zijn onder de scriptschrijvers in Hollywood. De Wolfenstein-film is gebaseerd op de Commodore 64-game en zal gaan over een groep mannen op een missie tijdens WWII. Avary zegt dat er ook monsters in de film voor zullen komen, gecombineerd met wat andere horror-aspecten. Avary schreef eerder het script voor de verfilming van Silent Hill en won een Academy Award voor Pulp Fiction.Wil je graag een romantisch avondje RTCW film kijken met je vriend, vriendin, broer of zus zul je dus even moeten wachten. Maar het script is bijna af!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.