Sony heeft nieuwe screensavers gemaakt voor het PSN (playstation network). Deze ScreenSavers reageren op beweging, hier heb je echter wél een speciale camera voor nodig. Je kunt kiezen uit 3 screensavers: Aquavita, Mesmerize en Tori-Emaki.AquavitaAquavita is een aquarium waar bewegende vissen inzitten. Indien je beweegt zwemmen de vissen naar je toe.Klik op de naam om naar een filmpje van Youtube te gaanTori-Emaki Tori-Emaki is een landschap met vogels die zitten. De vogels bewegen wanneer jij ook beweegt.Klik op de naam om naar een filmpje van Youtube te gaanMesmerizeMesmerize zijn allemaal technischie blokjes die ook weer reageren op jouw bewegingen.Klik op de naam om naar een filmpje van Youtube te gaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.