Vele hebben maanden gewacht op de komst van de game Call of Duty 4 die dan eindelijk in November uit kwam. De game was al vrij snel uitverkocht en bijna nergens meer te verkrijgen. Ook de distributeurs konden de game niet meer leveren. Met geluk kon je de game nog ergens bemachtigen, anderen hadden gewoon pech. Als het goed is ligt de game deze week wel weer in de winkels.Ondanks dat Call of Duty 4 erg populair is weet Activision Blizzard te melden dat Call of Duty 5 al in ontwikkeling is. Het plan is om elk jaar een nieuwe Call of Duty versie uit te brengen. De kans is aanwezig dat het een Wii-based game zal gaan worden en de kans klein is dat hij voor de PC uit zal komen. Op dit moment is daar nog vrij weinig over bekend, we houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.