Inmiddels is de eerste ronde van de Femina League 5 gespeeld en maken de teams zich klaar voor de derde ronde. Wij willen jullie de resultaten niet onthouden van de teams die meedoen, verdeeld in 2 divisies:Ronde 2 de_infernoDivisie 1[flag]de[/flag]boostcamp r3 [02:16] [flag]de[/flag]ALTERNATE-aTTaX[flag]se[/flag]Seules [16:03] [flag]gr[/flag]Delinquent Habits[flag]de[/flag]BioXar Ladies [08:16] [flag]eu[/flag]Ku! [flag]fr[/flag]amnesia vs [flag]de[/flag]mousesportsDivisie 2[flag]de[/flag]raccoons.female [08:16] [flag]cz[/flag]bytches[flag]se[/flag]chica [16:14] [flag]pt[/flag].:tOuch[/flag][flag]es[/flag]Team-Dualcore [16:03] [flag]pl[/flag]CSG.Women`s Movement[flag]se[/flag]royal`Ladies vs [flag]de[/flag]Gamed!de FemaleWil je weten wat de resultaten van de 1e ronde waren? Neem dan een kijkje in ons artikel hierover: Klik hier. Hier zullen we de resultaten van de gespeelde matches in updaten. De volgende ronde zal in de loop van komende week gespeeld gaan worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.