Een van de beste Duitse female Counter-Strike teams was onlangs bij de organisatie weggegaan. Het gaat om [flag]de[/flag] ID-Gaming, de organisatie scheen dingen achter te houden waardoor uiteindelijk niet alleen het damesteam maar ook het mannenteam besloot te vertrekken. Inmiddels hebben de meiden een nieuwe organisatie gevonden in [flag]de[/flag] StarComa.Tagan. Op de website heeft team leader [flag]de[/flag] Jennifer “Lunatic” Löhr een statement geplaatst (vertaald door FeminaUnited)

wrote
“It is some days when ID Gaming closed its gates and had to look around for a new family to look after us. After careful analysis of the offers, we decided on starComa and are happy for challenges already coming WE for it the Finals of the Zockerweibchen. de Cup #2 to can. We wish a beautiful and successful time” together “

Het nieuwe [flag]de[/flag]StarComa team bestaat uit de volgende meiden:- Jennifer “Lunatic” Löhr- Sandra “craZygirL” Sbrzesny- sabrina “Jelly” Ibach- Judith “mIsTy” Dieter- Isabelle “Redfox” SchaffertHet team is op dit moment actief in de ESL League en is onlangs 2e geworden tijdens de Digitalsace. Daarnaast zullen ze ook meedoen aan de Zockerweibchen Cup #2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.