Phil Harrison heeft al eerder vermeld dat hij gefrustreerd was over het sociaal gamen van de Wii. En alsof dat niet genoeg is verlaat hij nu Sony. De geruchten gaan dat hij van plan is om bij Atari te werken.Phil Harrison is een van de founders van het SCE (Sony Computer Entertainment) en heeft besloten zijn bedrijf te verlaten. De geruchten doen de ronde dat Phil bij Atari wil gaan werken, het bedrijf wat momenteel in geldnood zit. David Gardner(hoofd van Atari) ziet het al helemaal zitten:

wrote
’Mijn doel is om de passie rond het bedrijf te herbouwen. Te beginnen met het personeel en daarna wil ik de passie virtueel verspreiden over het internet naar miljoenen nieuwe klanten. Mijn persoonlijke uitdaging is om een bedrijf van wereld klasse op the richten dat Europa als voorkeur heeft maar toch de wereldwijde markten bereikt.’

Aldus David Gardner. Of Phil echt bij Atari komt is nog niet bekend. Maar het zal wel een hele aanwinst zijn voor het bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.