Wie waren de beste spelers van de Electronic Sports World Cup in 2007? Wie zullen dit jaar hun titel gaan verdedigen tijdens het ESWC 2008?De winnende teams en spelers van vorig jaar mogen hun titel gaan verdedigen tijdens de komende ESWC. De ‘Grand Final’ zal in [flag]us[/flag]San Jose, CA gehouden worden van 25-27 augustus. Tijdens deze 3 dagen zullen zo’n 800 gamers tegen elkaar strijden in 6 verschillende games. De titel verdedigers zijn:- Counter-Strike: PGS Gaming (Polen)- Counter-Strike Women: SK Gaming (USA)- Quake: Maciej “Av3k” Krzykowski (Polen)- Warcraft III: Seong Deok “SoJu” Lee (Zuid Korea)- Trackmania Nations: Freek “XeNoGeaR” Molema (Nederland)Deze teams en spelers hoeven dus geen kwalificatie te spelen. De ESWC organisatie zal deze spelers flink in de watten leggen, er is een 5 sterren hotel voor ze geboekt voor 4 dagen. Als je dan niet goed uitgerust aan je toernooi kunt beginnen weet ik het ook niet meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.