De nieuwste game voor de Wii zal de naam WiiFit gaan krijgen. En word geleverd met een Wii Balance Board. Het is een klein platform wat je voor je tv en Wii op de grond legt en dan verschillende ‘WiiFit’ programma’s mee kunt doorlopen. Wil je een work-out doen, cardio of steps? Of ga je liever ballen koppen, dansen of heb je altijd al van een hoge berg willen skiën maar nooit gedurfd, dan is dit zeker een veilige kans om te doen. De WiiFit Balance Board kan personen tot 136 kilo aan. Het kan zijn dat er voor de Amerikaanse en Europese versie nog een super size gemaakt gaat worden. De WiiFit houd je dus eigenlijk fit als je de ‘sporten’ doorloopt. Je balans word door de Balance Board geregistreerd en zo kun je verschillende beweging activiteiten doen. Gewoon in je woonkamer.Het is een nieuw initiatief van Nintendo om gamers gezond te houden. Door verschillende Wii games ben je al actiever bezig met een game, maar met WiiFit met de bijgeleverde Balance Board moet dat zeker gaan lukken. De release staat gepland voor het tweede kwartaal van 2008 en zal in Amerika en Europa tussen 1 april en 30 juni in de winkels moeten liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.