Iedereen waant zich wel eens een groot artiest. Stond je vroeger nog met de andere kant van een bezemsteel voor de spiegel of schalde je wat in de badkamer – veelal tot ergenis van je mede-huisgenoten – tegenwoordig kan iedereen zijn talent laten zien in de nieuwe Singstar op de PlayStation 3.Singstar 2 is reeds op 7 december vorig jaar uitgekomen, maar vanaf deze week kan je weer een aantal nieuwe songs downloaden. Vanaf de release waren er maar liefst 44 songs om lekker mee te blèren, nu zijn er nog eens 7 Engelstalige liedjes bijgekomen.Kijk of er ook voor jou wat leuks tussen zit:Engelse songs:Bryan Ferry “Let’s Stick Together”Doves “Black And White Town”Editors “Munich”Marillion “Incommunicado”MC Hammer “U Can’t Touch This” UB40 “Red Red Wine”Whitney Houston “The Greatest Love Of All”Ook is een aantal Duits- en Spaanstalige nummers nu te downloaden. De kosten zijn 1,49 per nummer en verkrijgbaar in de SingStore. -Wie kent hem niet? McHammer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.