Wie kent de Engelse Royals niet? ‘Queen Elizabeth’ schijnt dol te zijn op de Nintendo Wii. De vriendin (Kate Middleton) van haar kleinzoon prins William heeft een Wii gekocht voor hem. De Koningin zag haar kleinzoon op de Wii spelen en deed een potje mee. Sindsdien schijnt ze een expert te zijn in bowlen.

wrote
”Ze is 81 jaar maar haar hand-oog coördinatie is nog zo goed als iemand die half zo jong is”

Laat een bron uit het paleis weten. Het is natuurlijk hartstikke leuk als je zo’n coole oma hebt. Wat wel jammer is, is dat William regelmatig de Wii van zijn oma af moet pakken omdat ze er verslaafd aan lijkt te zijn. De koningin is nog vrij hip blijkt dus, zo heeft ze ook haar eigen e-mailadres en een iPod om muziek af te luisteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.