Een aantal maanden geleden was er door Ciberline een female LAN georganiseerd in Spanje. Het bleek toch wel een succes te zijn geweest en zo is besloten er nog een te organiseren. 5 teams hebben zich aangemeld voor de LAN deel 2. Toen bedacht de organisatie dat het nog leuker zou zijn als andere teams mee zouden doen vanuit verschillende delen van de wereld. Het evenement vind plaats in [flag]es[/flag] Madrid, Spanje. Van 29 februari tot en met 2 maart 2008. Prijzen word nog aan gewerkt, dit hangt ook af aan het aantal teams dat zich aanmeld en af zal reizen naar Spanje. Mocht je meer informatie willen over dit evenement kun je op de volgende manier contact opnemen met Ciberline:- Ciberline website#Ciberlina @ Quakenet IRC, neem contact op met XtreeM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.