Nog een maand en dan is het tijd voor Networkingday. Het schijnt drukker te worden dan verwacht omdat de organisatie van Netgamez besloten heeft hun LAN te schrappen voor het najaar. Op de website van NWD zijn de competities die tijdens dit evenement gehost gaan worden:- Counter-Strike 1.6- Counter-Strike: Source- Call of Duty 2- FIFA 2007- Command & Conquer 3Het schijnt dat er bij competities wel prijzen te winnen zijn, welke dat zijn word later bekend gemaakt door de organisatie. Mocht je nog naar Networkingday toe willen van 12 t/m 14 oktober in Zaandam dan moet je er snel bij zijn. Het kost € 29,50 voor 3 dagen er is een internetverbinding aanwezig, je kunt gratis douchen, er is een 24-uurs catering en je kunt je auto gratis parkeren.Het schijnt dat er ook een gezellige club meiden aanwezig zal zijn op NWD, – de dames van [flag]nl[/flag] in-w0nderland, – Counter-Strikester Lynsey met haar mannen van [flag]nl[/flag] Perfection-Gaming, – LouLou van [flag]nl[/flag] [d2d] en nog meer! Wij zullen tijdens deze LAN de aanwezige meiden en hun teams volgen in de competities waar zij aan meedoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.