Ondanks dat de Feminapad al bijna een jaar op de markt is hebben we toch nog een kleine revieuw geschreven hierover (lees hem hier). Met daarbij de mogelijkheid om er één te kunnen winnen!Heb je nog geen Feminapad? Wil je er graag één hebben? Voor jezelf, je vriendin of je zusje? Wij mogen namens Feminapad de knalroze muismat weggeven en daar hebben wij een prijsvraag aan gekoppeld. Wat je moet doen is vrij simpel, even antwoord geven op de volgende vraag en ons je antwoord en adresgegevens sturen.[toggle=Lees meer]Vraag: Tijdens welk Nederlands game-event werd de Feminapad geïntroduceerd? Als je het antwoord op deze vraag weet stuur je even de volgende gegevens:- Voornaam en achternaam- Nickname op de site- Adres- Postcode- Plaats- TelefoonnummerNaar het volgende mailadres: prijsvraag@female-gamers.nlVoorwaarden: • De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen • De antwoorden moeten echt voor 20 september 2007 binnen zijn • Je moet een geregistreerde member zijn van Female-Gamers.nl• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd) • Wij zullen de winnaars binnen twee weken na de sluitingsdatum op de hoogte stellen • Crewleden zijn uitgesloten van deelnameMeer informatie over deze Feminapad kun je vinden bij onze artikelen of op de Feminasite: FemaleGamingGear.com[/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.