Het mannelijk Counter-Strike team [flag]nl[/flag] ]Shadows[ laat weten klaar te zijn voor het nieuwe seizoen 2007 – 2008 met hun nieuwe spelers. Voor de zomer werd bekend gemaakt dat het team afscheid nam van spelers [flag]nl[/flag] Wilson ‘snoopeh’ Kwarten en [flag]nl[/flag] Max ‘xAmm’ Neervoort. ]Shadows[ had de zware taak deze lege plaatsen in het team weer te vullen en dat is ze gelukt.]Shadows[ heeft gisteren hun line-up gepresenteerd:[flag]nl[/flag] Roald ‘Ro’ Faber[flag]nl[/flag] Laurens ‘Lau’ Rüpp[flag]nl[/flag] Rik ‘cebbieH’ Pauwels[flag]nl[/flag] Tommy ‘kaptein’ Beemsterboer[flag]nl[/flag] Matthew ‘tut0r’ Kila[flag]nl[/flag] Peter ‘mosp’ Jansen ]Shadows[ zal voor het eerst in actie te zien zijn met deze nieuwe line-up op de LAN party Networkingday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.