Nog een paar maanden en het is weer zover, Samsung NetGamez 2007 Autumn Edition zal zijn deuren openen voor de die-hard Lanners! Van 19 tot en met 21 oktober kan iedereen weer zijn/haar PC en andere spullen meeslepen voor een heel weekend plezier, gamen en competities. Op de website van NetGamez staat een volgend persbericht te lezen:Van 19 tot en met 21 Oktober zal de Homeboxx te Nieuwegein opnieuw het toneel zijn van de Nederlandse en West-Europese gamerscultuur. Na het enorme succes van het eerste evenement dit jaar zal de groei doorgezet worden en zal het Samsung NG07 Autumn Edition evenement uitgroeien tot een waar gaming festival. Iedereen, van console gamers tot aan de harde kern van PC gamers, zal zich kunnen vermaken met wedstrijden, optredens, presentaties en contests. [toggle=Lees verder ]Samsung NG07 Autumn Edition is het eerste grote evenement na de zomerstop. Het prestigieuze Nederlandse toernooi is al jaren toonaangevend te noemen in de Benelux. Met steeds meer internationale aandacht en verslaggeving wordt dit evenement steeds vaker opgenomen in de internationale professional-gamer agenda. De topgamers uit de Benelux zullen uiteraard aanwezig zijn op het evenement om officieus de titel van Nederlands beste gamer veilig te stellen of te behoudenSamsung Electronics is als hoofdsponsor van de World Cyber Games al jaren actief op het gebied van gaming. Een van de redenen is dat Samsung de gamer als de opinieleider en early-adopter van de toekomst ziet. Samsung Electronics is in de Benelux toonaangevend op het gebied van computermonitoren, LCD- TV’s en mobiele telefoons. Op het evenement zal Samsung opvallend aanwezig zijn als leverancier van alle monitoren, LCD TV’s en hightech producten. Netgamez BV is al sinds 1997 actief als organisator van grote gaming evenementen in de Benelux, dit jaar markeert dus de tiende verjaardag van Netgamez als organisator van de grootste evenementen. Netgamez profileert zich de afgelopen jaren steeds meer als de zakelijk partner op het gebied van gaming en werkt samen met bedrijven om bedrijfsevenementen, beurzen en promotiecampagnes succesvol te maken.[/toggle]Ook is er een intro filmpje gemaakt door NetGamez, deze kun je hieronder bewonderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.