Gisteren heeft de Nederlandse E-sportbond een persbericht naar buiten gebracht waar zij de samenwerking met AMD bekend maken. Het persbericht kun je hieronder lezen:Enschede, 19 juli 2007 – De E-sportbond en AMD hebben vandaag eensamenwerkingsverband gesloten om met het oog op de toekomst diverse vormen van samenwerking te gaan realiseren. In dit kader kan ondermeer gedacht worden aan het ontwikkelen van exclusieve (hardware)acties voor de leden van de Esportbond en het op diverse vlakken ondersteunen van de E-sportbond.Jan de Bondt, Business Development Enterprise Manager AMD Benelux: “Als bedrijf waar de klant centraal staat, is AMD trots om een van de grote sponsoren te zijn van de E-sportbond. Dit samenwerkingsverband met de E-sportbond benadrukt de waarde die we hechten aan de Nederlandse gaming community en geeft ons tevens de mogelijkheid om deze doelgroep op een directe en creatieve manier te benaderen.”Stefan Gerts, Commercieel Manager E-sportbond: “De E-sportbond is enorm blij met deze samenwerking. AMD heeft een prominente rol in de game-scene wat voor de Esportbond een uitstekende uitgangspositie is om in de toekomst een nauwe samenwerking te bewerkstelligen. Door dit partnership wordt de positie en het belang van de E-sportbond enorm gesterkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.