Op een Internationale Starcraft community site staat een kort interview te lezen met wellicht de beste en bekendste female Brood War speelster Seo Ji-Soo ToSsGirl ook wel bekend als Queen of Terran. Ze is de beste en onverslagen Starcraft kampioen in de female leagues en ze werkt zich nu langzaam omhoog tussen de mannelijke Starcraft spelers en weet zich er goed staande te houden. Tijdens de WCG (World Cyber Games) in 2005 versloeg ze [NC]…YellOw (Hong Jin-Ho) met 2-0.Maar recentelijk verliep het toch even anders, tijdens een kwalificatie raakte ze in de semi-finals uitgeschakeld. Ondanks dat ze steeds meer traint en ook beter word was ze tijdens die match erg gestresst, waardoor ze erg snel uitgeschakeld werd.

Ze laat ook weten dat hoe zij zich op dat moment voelde, haar eerdere tegenstanders zich ook zo gevoeld moeten hebben, puur omdat ze het tegen ToSsGirl op moesten nemen en daardoor fouten hebben gemaakt. Haar volgende doel is een “challenge league” dat in de komende maanden plaats zal vinden. Ze gaat nu hard trainen zodat ze zich zal kwalificeren en ze haar overwinning met haar fans kan delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.