Het Nederlandse Counter-Strike team [flag]nl[/flag] in-w0nderland viert binnenkort haar eerste verjaardag. En om dat te vieren zijn ze een ‘Birthday Cup’ aan het organiseren. Deze cup zal plaats gaan vinden op 2 september 2007 rond de klok van 19:00 of 20:00 uur. De cup is niet alleen Benelux gericht, maar ook voor de andere internationale Female Counter-Strike teams. Mocht je mee willen doen, dan willen de meiden de volgende informatie graag weten:- Namen van de speelsters- Nicknamen – Steam ID’s- Team site – Team IRCWil je meer informatie over deze cup dan kun je altijd contact opnemen met in-w0nderland op hun website: in-w0nderland of ga naar hun IRC channel: #wonderlandWe houden jullie op de hoogte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.