Zoals jullie op de site terug kunnen zien volgens wij het project van TeamGX. TeamGX wil een profesioneel counterstrike source dames team opstarten. Dit doen ze doormiddel van individuele en groepsrondes te spelen. Inmiddels zijn de eerste rondes voorbij en maken de deelnemers zich klaar voor de volgende ronde, de groepsronde. In de groepsronde zullen de meiden tegen elkaar spelen. De teams zijn inmiddels al gemaakt. Komende donderdag zal de eerste ronde gespeeld worden.De volgende meiden zullen het tegen elkaar opnemenTeam 1 : – blindsided- Rikku- ElisaTeam 2 : – SmiRRie- Bw- BitchZoals iedereen kan zien zijn er veel meiden afgevallen die niet meer meespelen. Wij wensen de meiden veel sucses en we houden jullie op de hoogte van de volgende uitslag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.