Het is zo goed als officieel, het team van Femina heeft 5 meiden om hun line-up te vullen. Wel zijn ze nog op zoek naar een 6e speelster. Het team bestaat uit de volgende meiden:- claudiatje- Girli- Kimmy- lleaneIk heb de oprichter van Femina, Foxy, een aantal vragen mogen stellen, een klein voorproefje:Hoe kom je erbij om een Female CS team te starten?De reden dat ik Femina ben begonnen is omdat ik ‘vond’ dat in vrouwen minder snel potentie werd gezien in de gamescene, en ook niet echt een kans kregen om er iets van temaken… onder andere door sponsors die weigerde e.d maar ik wilde het wel een kans geven. Femina is ook niet echt van de ene dag op de andere ontstaan, het plan zelf zat al langer in me hoofd en is dus ook al redelijk goed alles uitgepland voor de toekomst zover als dat mogelijk is.Om de rest van het interview te lezen verwijs ik je door naar onze artikelen. Het snelste kom je daar, door even hier te klikken. Hun website word nog aan gewerkt. Maar zodra deze af is, laten wij jullie dit natuurlijk weten. Je kunt de meiden vinden in hun channel op IRC: #Femina EDIT: Inmiddels is skaffz uit de line-up verwijderd omdat het een jongen bleek te zijn. Hiervoor is Bitch in de plaats gekomen. Bitch niet geheel een onbekende voor een aantal van ons. Ze heeft onder andere in Amrita gezeten.EDIT 2: Inmiddels is Bitch weer uit Femina gestapt en is ze weer terug in haar oude team Amrita. Wij wensen Femina veel succes met het vinden van hun 5de en 6de speelster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.