Sinds juli 2006 bestaat het Female Counter-Strike team [flag]nl[/flag] DaMn-Gaming. Het is een tijdje stil geweest rondom deze meiden, maar ze hebben sinds kort twee nieuwe meiden in hun team, een nieuwe sponsor erbij en doen ze mee aan de Female Cups: [flag]es[/flag] #2xPRO.Cup en de [flag]eu[/flag] ESL. Hoogste tijd om hier meer over te weten te komen.Er zijn twee nieuwe meiden in [flag]nl[/flag] DaMn-Gaming, maar wie zaten er ook alweer in het team?[flag]nl[/flag] Deesjuh[flag]nl[/flag] Juull[flag]nl[/flag] Nich`ya Girl[flag]nl[/flag] Mandiej[flag]nl[/flag] Sanaz[flag]nl[/flag] Poppet (inactive)De twee nieuwe aanwinsten zijn:[flag]nl[/flag] Dusty[flag]nl[/flag] RikkuDusty is niet geheel nieuw, ze speelt al een tijdje mee, zij neemt plaats in het Counter-Strike warteam en Rikku speelt Quake 4, UT2004 en Warsow voor DaMn-Gaming. De meiden blijven niet stil zitten, ze hebben onlangs BG-computers als sponsor binnen gehaald en worden ook gesponsord door Qpad, ze zijn actief met de 2 eerder genoemde cups en zullen zich binnenkort ook laten zien op verschillende LAN-Parties. De eerste volgende waar ze heen zullen gaan is: RomLAN.Ook hebben we weten te achterhalen dat DaMn-Gaming achter de schermen met een geheim bezig is. Wat dat is? Daar zullen we binnenkort achter komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.