Na weken voorbereiding is het morgen dan zover, de grote Finale van TeamGX (daarnaast ook de Eurocup finale van ClanBase) in GameCafe Wzzrd in Enschede. 8 meiden zijn nog over en zullen door het spelen van 2 games: – Call of Duty 2- Counter-Strike Sourcezich van hun aller beste kant moeten laten zien om kans te maken op een plaats in TeamGX. Er is plaats voor 6 meiden in TeamGX, uiteindelijk zullen er 2 afvallen. In de voorrondes zijn al leuke prijzen uitgedeeld maar de 6 winnaressen die TeamGX zullen gaan vormen zullen komende zondag een fotoshoot hebben.[toggle=Het programma van de TeamGX finale]- 13.00 uur: ontvangst in gamecafé Wzzrd.- 13.30 uur: de deelnemers maken hun vingers los.- 14.00 uur: het gamen gaat van start en de meiden laten zien wat ze waard zijn.- 15.30 uur: de storm gaat liggen en de jury gaat in beraad. DJ Estroe – die eerder al op Awakenings draaide – houdt de stemming erin.- 16.30 uur: het grote moment, namelijk de bekendmaking van de zes vrouwen die Team GX gaan vormen.- 16.45 uur – 18.00 uur: napraten onder het genot van een drankje en een hapje en gelegenheid voor een praatje met het winnende team.[/toggle]Hieronder het overzicht van de 8 meiden verdeeld over 2 teams:<table><tr><td><b>Team 1</b></td><td><b>Team 2</b></td></tr><td>- [flag]nl[/flag] Rikku (CS)<br>- [flag]nl[/flag] Ghostgirl (COD)<br>- [flag]nl[/flag] Dolliteon (COD)<br>- [flag]nl[/flag] Yuna (COD)</td><td>- [flag]nl[/flag] MadamB!TCH (COD)<br>- [flag]nl[/flag] Saphyne (COD)<br>- [flag]nl[/flag] Flavorable (COD) <br>- [flag]nl[/flag] Loqi (COD)</td></tr></table>Female-Gamers zal ook verslag uit brengen van de spannende finale morgen. Wij wensen de finalisten veel succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.