Na het enorme succes van Games in concert tijdens het grote festival Lowlands is er een tweede editie van Games in concert aangekondigd. Games in concert zal plaatsvinden op 8 december. De locatie van de tweede Games in concert zal zijn in Utrecht in muziekcentrum Vredenburg.Ditmaal zal het concert gedirigeerd worden door Laura Karpman, zij is ondermeer bekend van de muziek uit games als Everquest 2 , Untold Legends en Field commander. Ook hebben ze al wat meer bekend gemaakt uit het programma voor die avond. Er zullen stukken voorbij komen uit onder andere de volgende games Lara Croft, Grand Turismo, Kingdom hearts, Fable en Soul Calibur. De volledige tracklist word op korte termijn bekend gemaakt.

Games in Concert tijdens Lowlands
De kaartverkoop voor dit concert start vanaf morgen 22 augustus de kosten voor de kaartjes zijn €25,00 in de voorverkoop (exclusief service kosten). Kaarten zijn online te reserveren via http://www.ticketservice.nl en bij postkantoren, Free Record Shops, Muziekcentrum Vredenburg en via telefoonnummer 0900-3001250 (45 cpm). Meer informatie over Games in Concert 2 is te vinden op http://www.gamesinconcert.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.