Gisteren heeft [flag]nl[/flag] in-w0nderland op hun website bekend gemaakt dat zij ook prijzen weg zullen geven aan de top 3 van hun Birthday Cup. Zij hebben hiervoor een sponsor gevonden en dat is niemand minder dan QPAD. Hieronder een overzicht van de te winnen prijzen:1e prijs:5x QPAD CT Large black2e prijs5x QPAD Polsband5x QPAD T-Shirt3e prijs5x QPAD Polsband5x QPAD GlidezInmiddels zijn er al 5 teams die zich aangemeld hebben voor deze cup:- [flag]de[/flag] ALTERNATE aTTaX- [flag]se[/flag] unFinished- [flag]de[/flag] Mousesports.Female- [flag]de[/flag] W4ve- [flag]nl[/flag] AmritaMocht je je team nog in willen schrijven, dan is dat nog mogelijk door naar de website van in-w0nderland te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.