Deze keer is het geen Nederlands team dat hun entree maakt tussen de Counter-Strikers, maar dit keer maken we kennis met de [flag]be[/flag] BelGicas, de naam zegt het al, maar deze meiden komen uit België. Het team bestaat uit de volgende meiden:- [flag]be[/flag] Marie ‘Merry’ van 18 jaar- [flag]be[/flag] Lore ‘Pr11girl’ van 18 jaar- [flag]be[/flag] Audrey ‘Roxy’ van 21 jaar- [flag]be[/flag] Silke ‘Silkje’ van 18 jaar- [flag]be[/flag] Camille ‘C’mii’ van 15 jaar- [flag]be[/flag] Charlotte ‘Sjlot’ van 17 jaarHun manager [flag]be[/flag] dusty liet het volgende weten:Hoe is BelGicas ontstaan? Het idee kwam van de teamleader Sjlot die een voormalig member (dusty) van de [flag]be[/flag] defusekids vroeg om iets te proberen in de Female Gaming en daar is uiteindelijk BelGicas uit voortgekomen. Hun Missie? Om het Female Gaming in het daglicht te zetten in België. Hun grote voorbeeld? Het helaas verloren gegaande Nederlandse team Me-Ladies, dat in Nederland bergen werk verrichte in die zin.Hun uiteindelijke doel? Nummer één worden in Belgie en hun land te kunnen vertegenwoordigen op grote events als het ESWC. Wij wensen BelGicas veel succes met hun nieuwe team. Je kunt deze meiden vinden in hun IRC channel op Quakenet: #BelGicas en hun website (word nog aan gewerkt) kun je hier vinden: BelGicas.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.