“Stel je komt door een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland terecht zonder eten en drinken, dan verhongert 65% van de Nederlanders liever dan een medemens op te peuzelen. Moet er toch iemand aan geloven, dan zou 19% voor de piloot kiezen, daarna die steward(ess) (10,2%) gevolgd door de schoonmoeder (5%). “ Zo start het persbericht over de Sims 2 op een onbewoond eiland. Een nieuwe game voor de Wii, de Nintendo DS en het PlayStation 2 computer entertainment systeem. De sims2 op een onbewoond eiland is sinds gisteren te koop in de Amerika en Europa. “Nieuwe en oude fans van De Sims™ kunnen de stadsjungle verruilen voor een onbekend eiland met zandstranden, groene lagunes, explosieve vulkanen en nog veel meer!” Een nieuwe game van EA games waar op het moment vele ogen gericht zijn. Mocht je de game hebben, laat ons weten wat je ervan vind!!!!Nederlanders verhongeren liever dan dat ze iemand opeten Hoe overleef jij op een onbewoond eiland? Schiphol-Rijk, 28 oktober 2007 Stel je komt door een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland terecht zonder eten en drinken, dan verhongert 65% van de Nederlanders liever dan een medemens op te peuzelen. Moet er toch iemand aan geloven, dan zou 19% voor de piloot kiezen, daarna die steward(ess) (10,2%) gevolgd door de schoonmoeder (5%). Dit is één van de conclusies van een enquête die het onderzoeksbureau Multiscope in opdracht van Electronic Arts Benelux in België en Nederland afgenomen heeft*. Naar aanleiding van De Sims™2 op een Onbewoond Eiland werd gepeild naar hun reactie en aanpak mochten ze stranden op een onbewoond eiland. De resultaten zijn soms schokkend, maar vooral grappig… 27,1% van de Nederlanders kiest voor het gezelschap van Pamela Anderson boven de stoere James “Sawyer” Ford met 26,7% (het personage uit de serie ‘Lost’). Minder populair zijn de machtigste cowboy ter wereld en de man in Rome: slechts 8,3% wil Paus Benedictus XVI als maatje, terwijl een schamele 2,9% het ziet zitten met George Bush. De overige 33,4% heeft geen gezelschap nodig: zij zitten het liefst met zichzelf opgescheept. Gevraagd naar het enige voorwerp dat men absoluut zou meenemen, geeft bijna 71,4% een mes als antwoord. Anderen hopen blijkbaar op een lokaal mobiel netwerk, want bijna 17% kiest voor een mobiele telefoon als onmisbaar en meest nuttige survival tool. Al kan dat laatste te maken hebben met de angst om nooit meer gevonden te worden. 34,3% Beweert dat dat hun grootste angst is mochten ze moederziel alleen op een eiland komen te zitten. 26,2% vreest voornamelijk honger en dorst, gevolgd door eenzaamheid (15,2%) en gevaarlijke dieren of insecten (15%). 9,1% waant zich ‘king of the jungle‘ en vreest niets of niemand. Niet verwonderlijk dat bijna één op de twee Nederlanders in de eerste plaats vrienden en familie zou missen. De andere helft zou – in die volgorde – vooral een tekort hebben aan gaming, sex en… een vette hap! Aan alle mooie dingen komen echter een einde, dus op de vraag hoe men van dit verrekte eiland zou proberen weg te komen, antwoordt 34% dat ze een groot vuur zouden ontsteken om rooksignalen te maken. 28,6% acht zich in staat een vlot te bouwen dat voldoende solide is om de grote oversteek te wagen, terwijl meer dan 16,3% nog steeds hoopt op een hulplijn van een Nederlands netwerk: zij zouden bereik zoeken en bellen. 9,3% Heeft teveel naar Hollywood films gekeken en tekent een reusachtig SOS in het zand. De resterende 11,7% onderneemt niks: zij willen nooit meer weg. * Dit onderzoek is door Multiscope uitgevoerd onder 500 Nederlanders. Over De Sims™ op een Onbewoond Eiland De Sims™ 2 op een Onbewoond Eiland voor de Wii™, de Nintendo DS™ en het PlayStation®2 computer entertainment systeem ligt vanaf vandaag in Noord-Amerika en Europa in de winkels. Vanaf 1 november is De Sims™ 2 op een Onbewoond Eiland verkrijgbaar voor het PSP™ (PlayStation®Portable)-systeem. Nieuwe en oude fans van De Sims™ kunnen de stadsjungle verruilen voor een onbekend eiland met zandstranden, groene lagunes, explosieve vulkanen en nog veel meer! Overleven je Sims op een tropisch eiland en bouwen ze een nieuw bestaan op, of houden ze zich alleen bezig met hun terugkeer naar de beschaving? De keuze is aan jou in De Sims™ 2 op een Onbewoond Eiland! In het begin van De Sims™ 2 op een Onbewoond Eiland moet je een bemanning van Sims samenstellen. En zoals je gewend bent van De Sims, heeft elk personage zijn of haar eigen vaardigheden, humor en eigenaardigheden. Dat belooft een leuk avontuur te worden in deze nieuwe eilandomgeving! Tijdens een boottocht gooit een storm de Sims overboord. Je Sim spoelt moederziel alleen aan op een prachtig strand. Het enige wat je Sim heeft zijn kleren. Je Sim verkent het tropische eiland en moet bepalen of het eiland een nieuw thuis wordt, of dat je Sim zo snel mogelijk wil vertrekken. Kan je Sim de rest van de bemanning terugvinden en met behulp van slimme apen een kolonie stichten met onder anderen de Muzikant, de Arts en de Parkwachter? Of volgt je Sim de aanwijzingen op de schatkaart om op zoek naar de vrijheid van eiland tot eiland te reizen? Jij bepaalt hoe je Sim overleeft. Wat je Sims ook te wachten staat, ze moeten in ieder geval verschillende nieuwe omgevingen verkennen, van dichtbegroeide groene jungles tot donkere, spookachtige grotten en verboden vlaktes! Naast het verkennen van nieuwe omgevingen, moeten Nintendo DS-spelers nieuwe overlevingstechnieken leren zoals speervissen, vuur maken en beestjes pletten in zes geweldig leuke minigames. Verzamel ongewone schelpen voor bemanningsleden, maak meubels van palmbladeren, of bouw een droog onderkomen van bamboe. Wat je bouwt en verzamelt, bepaalt hoe je leeft! De Sims™ 2 op een Onbewoond Eiland is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Wii, de Nintendo DS en PlayStation®2 computer entertainment systeem in Noord-Amerika en Europa. De versie voor het PSP™ (PlayStation®Portable)-systeem is vanaf 1 november beschikbaar. Ga voor meer informatie en de gloednieuwe website van De Sims™ 2 op een Onbewoond Eiland: http://www.kunnenzeoverleven.nl of http://www.desims2.nlUitgebracht door: Electronic ArtsOntwikkelaar: Electronic Arts Redwood Shores E uropa: 26 oktober 2007 voor de Wii, de Nintendo DS en PlayStation®2 computer entertainment systeem en 1 november voor het PSP™ (PlayStation®Portable)-systeem)Categorie: Simulatie/strategiePEGI-leeftijdsadvies: 12+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.