In het eerste weekend van november, om precies te zijn 2, 3 en 4 november, vind er in de WZZRD in Enschede een Call of Duty 2 evenement plaats. Het evenement word georganiseerd door de organisatie genaamd Crossfire.nu. De meiden van [flag]nl[/flag] TeamGX zullen hierbij aanwezig zijn. Ik heb [flag]nl[/flag]Madam hier een paar vragen over kunnen stellen.Jullie gaan met 5 meiden het tegen de andere herenteams opnemen tijdens dit evenement?Ja eentje moest helaas afzeggen, maar gelukkig was 5 voldoende, het was eerst de bedoeling dat het meer serieus gamen zou worden, maar aangezien een aantal clans heeft afgezegd vanwege het wachten op cod4, wordt het nu meer een gezelligheidsevenement met minder prijs geld.Welke 5 meiden zullen teamGX gaan vertegenwoordigen?Ghostgirl, Rikku, Dolliteon, Yuna en ik (Madam)Hoe bereiden jullie je hierop voor?Aankomende dinsdagavond hebben we een trainingsavond met een gast-trainer, woensdag spelen we voor clanbase weer een official en tussentijds spelen we met wat meiden soms op de gx server een dm tegen elkaar als training.Wat zijn jullie verwachtingen van dit evenement?Vooral veel gezelligheid, wat mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen in real time en door te spelen het betere teamplay onderling oefenenDe prijzenpot word gevuld met de inleg van de teams die meedoen aan de Call of Duty 2 cup. Wij wensen de meiden in elk geval veel succes en veel plezier!UPDATEInmiddels is bekend geworden dat het Crossfire event niet door zal gaan komend weekend, we zullen de meiden van TeamGX een andere keer in actie moeten zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.