Jeff Kaplan een medewerker van Blizzard is de laatste tijd erg in trek bij interviewers. Sinds er bekend is dat de nieuwe expansion er gaat komen en dat Northrend erbij gaat komen zijn mensen hilarisch enthousiast. Jeff Kaplan gaf enige tijd geleden wederom een interview over de nieuwe wow expansion.

Een stukje uit het interview:

Toen de mensen hoorden dat de uitbreiding in Northrend zou worden geplaatst, freakte ze helemaal uit. Er werd gezegd dat ze niet naar dit continent zouden kunnen gaan omdat er alleen maar sneeuw zou liggen. Wij hebben ervoor gezorgd dat deze gebieden niet helemaal bedekt zijn met ijs. Bijvoorbeeld in het Fjord is het volledig groen, en het wordt nagemaakt op het Bos Redwood en op het vreedzame noordwesten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het interview en wil je meer te weten komen over de nieuwe wow expansion klik dan hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.