Een tijdje geleden is er een artikel over een xbox live vergoeding uitgebracht op onze site. De reden van deze vergoeding is dat mensen niet op hun xbox live konden inloggen afgelopen vakantie. Als vergoeding mag iedereen die toen xbox live gold had een gratis arcade game downloaden. Welke arcade game dat is, was toendertijd nog niet bekend. Microsoft heeft het inmiddels al bekend gemaakt en helaas voor ons gamers is er geen keuze tussen bepaalde games. Microsoft heeft gewoon één game gegeven die wij gratis kunnen downloaden via de xbox live marktplaats. De game staat bekend als Undertow. Xbox live bezitters kunnen deze game vanaf woensdag 2:00 tot Zondag 11:59 gratis downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.